Rendszeres olvasók/Followers

2015/03/21

Életjel

Sikerült jól eltűnnöm, de azért nem tétlenkedtem. Igaz, kissé eltávolodtam mind a hímzéstől, mind az ékszerkészítéstől. Ennek fő oka az időhiány természetesen, két gyerek és egy január óta teljes munkaidős állás mellett a hobbi háttérbe szorul, de gondolom, ezt senkinek nem kell bemutatni. :-)
A kevés szabadidőm pedig mostanában egy másik hobbira fordítottam, ami nem más, mint a sport. November közepén jött egy fordulat az életemben. Életmódváltásba kezdtem, egészségügyi okokból. Nagyon nagy szükség volt már erre és mondhatni, az utolsó pillanatban válto(zta)ttam. Ennek részeként kezdtem el konditerembe, köredzésre járni hetente kétszer, mellette itthon tornáztam netes videókra, amikor időm engedte. A héten pedig a kellemes időjárásnak köszönhetően elkezdtem egy 6 hetes, kezdőknek szóló séta-futás edzéstervet, melynek végén - ha sikerül végig teljesíteni - elérhetem, hogy 5 km-t tudok majd futni egyhuzamban.
Senkit nem szeretnék a diétámmal, receptekkel, edzéstervekkel, fogyókúrás naplóval traktálni, alapvetően ez a blog megmarad hímzős blognak. Mindössze ennyit szerettem volna írni erről a dologról, illetve azért két fotót megmutatnék, amolyan előtte-utána állapotot, bár az "utána" még messze van, inkább azt írnám, hogy "közben".

A hímzést azért nem fogom teljesen hanyagolni, részt veszek a FB-on szerveződött Renato Parolin-SAL-ban és persze több más munkám is folyamatban van. Remélem, időnként azért majd mutatni is tudok itt a blogban ezekről is fotót - már ha van még egyáltalán valaki, aki jár erre és olvassa. :-)

Szép hétvégét!